6 Φεβ 2016

ΟΡΙΑΚΟΤΑΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩ - ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΥΓΑΛΕΕΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΔΟΥΛΙΕΣ


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΡΟΥΓΟΣ

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΥΛΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ. 

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ . ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΣΧΕΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ - ΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. 
ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΤΣΙ ΤΙΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΛΑΟ.

ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΑΛΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΒΑΘΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ.

ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΝΟΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ. 

ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΚΩ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ( ΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΣΔΕΝ /79 ΑΔΤΕ-98 ΑΔΤΕ-96 ΑΔΤΕ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ) ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΣΕ ΕΡΓΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ....

ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ. ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΥΛΙ. 
ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ. Ο ΧΩΡΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΣ. 
ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΕΝΕΡΓΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ, ΛΙΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ... /Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ .../ΟΜΩΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΖΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ.

ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ/ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ;

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ, ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥΣ; 

ΕΧΟΥΝΕ ΣΚΕΦΘΕΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ; 

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΥΓΑΛΕΕΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΔΟΥΛΙΕΣ...ΠΟΙΟΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ;ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΕΝΣΤΟΛΟ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΟΠΛΟΥ, ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ/ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 80ΑΔΤΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ;


ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΙΝΔΟ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΤΑ ΙΔΙΑ.....ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΛΕΧΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ ...ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ....