28 Φεβ 2016

Η ζούγκλα των γεωπολιτικών συμφερόντων και η ιστορία




ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ «ΚΛΗΘΟΥΝ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ !

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ (ΙΣΧΥΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ Β΄ΠΠ), ΔΗΛΩΣΕ ΠΟΛΥ ΚΥΝΙΚΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,
«Η ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ . . ΕΧΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ»


Δεν πρόλαβε να αθωωθεί ο υβριστής της Κρητικής Αντίστασης και απολογητής του ναζισμού Χάινς Ρίχτερ και ξαναχτύπησε.

Οι Κρήτες, που με παγκοσμίως ανεγνωρισμένο τον ηρωϊσμό αντιστάθηκαν στα χιτλερικά στρατεύματα και αναμετρήθηκαν ασύμμετρα τον Μάιο του 1941 με το πιο επίλεκτο σώμα της Βέρμαχτ, τους αλεξιπτωτιστές, καθυβρίζονται !

Ο υποστηρικτής της άποψης ότι οι ντόπιοι αγωνιστές κατά τη Μάχη της Κρήτης, αυτοί που υπεράσπιζαν τα σπίτια και τις οικογένειές τους από τους φασίστες εισβολείς, ήταν άτακτοι αντάρτες και δεν δικαιούντο προστασία από τη συνθήκη της Γενεύης, μας λέει τώρα απροκάλυπτα ότι, ζήτημα γερμανικών επανορθώσεων δεν υφίσταται και είμαστε εμείς που οφείλουμε στη Γερμανία για την Κατοχή και όχι εκείνη που λεηλάτησε, έκαψε, ρήμαξε, σκότωσε!

Η υποστήριξη λυπηρά ανύπαρκτη από "συμμάχους" αγγλοσάξονες, αποικιοκρατικής νοοτροπίας, όταν ακούγονται από εκπροσώπους τους δηλώσεις όπως η παραπάνω . . .

Το μόνο που μένει ακόμα είναι να δούμε . . και το Ισραήλ να συναγελάζεται συμμαχικά και κοινωνικά με το σύγχρονο «4ο ράιχ» . . τίποτα αδύνατο στη σύγχρονη γεωπολιτική ζούγκλα των οικονομικών συμφερόντων!

Μ.Π.