2 Φεβ 2016

ΧΑΜΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ . . ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΟΛΑ ΑΛΛΑ "ΣΦΥΡΙΖΑΝ" ΑΔΙΑΦΟΡΑ
ΕΝΩ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΑ «ΣΦΑΓΗ» ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΜΕ ΜΕΙΩΣΕΙΣ 30%

ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ


Τηλεπαρουσιάστρια με 2,5 εκατ. ευρώ, δύο τηλεπερσόνες με 1,5 εκατ.  και παπάς με κομπόδεμα 400 χιλ. από ... βαφτίσια


Μεταξύ άλλων έχουν διαπιστωθεί "φουσκωμένα" εμβάσματα που αγγίζουν τα 2.500.000 ευρώ στην περίπτωση μίας τηλεπαρουσιάστριας και καταθέσεις ύψους 1,5 εκατ. ευρώ για άλλες δυο γνωστές τηλεπερσόνες.

Στη λίστα περιλαμβάνεται και ιερέας μεγάλης ενορίας, με κατάθεση που ξεπερνά τις 400.000 ευρώ, ποσό που ο ίδιος υποστηρίζει ότι κατέχει από το 1975, ενώ ελέγχεται και ζωγράφος που εμφανίζει καταθέσεις 3.000.000 ευρώ. 

Σύμφωνα με «Το Εθνος» της Κυριακής, ο ιερέας, που είναι από τους πρώτους που έλαβε κλήση από τον οικονομικό εισαγγελέα ως ύποπτος φοροδιαφυγής και ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, όταν ενημερώθηκε ότι θα κινηθούν από τον οικονομικό εισαγγελέα διαδικασίες εις βάρος τους για τα αδικήματα της φοροδιαφυγής και του ξεπλύματος χρήματος, σάστισε και τρομοκρατήθηκε και είπε στις αρχές ότι επρόκειτο για τις οικονομίες μιας ζωής, από φιλοδωρήματα σε βαφτίσια, γάμους και κηδείες.

Στην ίδια λίστα βρίσκεται επίσης γνωστή γλύπτρια με 3 εκατ. ευρώ το ίδιο διάστημα, αλλά και γνωστή τραγουδίστρια η οποία φέρεται να έχει αποστείλει ποσό ύψους 250.000 ευρώ.

Ποσό ύψους 2 εκατ. ευρώ φέρεται επίσης να έχει αποστείλει επιχείρηση γραφείου κηδειών η οποία εμφανίζει διαφορές με τα ποσά που έχουν δηλωθεί στην Εφορία

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ταυτοποιηθεί όλα τα μεγάλα υπόλοιπα των καταθέσεων στην UBS τη δεκαετία 2005-2015, ενώ αμέσως μετά το εισαγγελικό στόχαστρο θα στραφεί στη "χρυσή" δεκαετία 1995-2005 !!!