7 Ιαν 2016

Δημοσκοπήσεις αλλά και δημοσιεύματα κατά του Ευρώ. Το 47% των Ιταλών υπέρ της λίρας !




Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ ΕΕ

ΔΝΤ, ΕΚΤ και η ΕΕ είπαν στην Ελλάδα ότι «αν είστε πολύ καλά αγόρια και κορίτσια και κάνετε ότι λέμε, θα σας δώσουμε με το σταγονόμετρο τα χρήματα που χρειάζεστε»


ΣΟΒΑΡΑ
 THINK TANKS ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ GREXIT

Καταρρέει το ευρώ στη συ
νείδηση των Ευρωπαίων και ειδικά του Νότου με ένα πολύ σημαντικό ποσοστό του 47% των Ιταλών πλέον, να δηλώνει πώς στη χώρα τα πράγματα θα ήταν καλύτερα αν υπήρχε το εθνικό νόμισμα (λίρα) απ' ότι ευρώ.

Σύμφωνα επίσης με τη δημοσκόπηση της εταιρείας ORB ισχυρούς κλυδωνισμούς δέχεται και το οικοδόμημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με το ποσοστό του 54% των Βρετανών που θέλουν την έξοδο να αυξάνεται διαρκώς και την ίδια στιγμή να υπάρχει κύμα αμφισβήτησης της Ε.Ε. και στην Ιταλία.

Η πολιτική της λιτότητας που επιβάλει το Βερολίνο σε ολόκληρη την Ευρώπη μόνο και μόνο για να ισχυροποιήσει τη δική του θέση απορρίπτεται ολοένα και περισσότερο από τους Ευρωπαίους.
Οι χώρες αρχίζουν να ξεπερνούν το φόβο και την απειλή των χειρότερων σε περίπτωση αποχώρησης τους από την Ευρωζώνη και επιζητούν πλέον κάτι τέτοιο ως σωτηρία.

Η ORB διακρίνεται για την ποιότητα των ερευνών και των δημοσκοπήσεων της οι οποίες ουδεμία σχέση έχουν με τις στημένες που γίνονται στην Ελλάδα !