30 Νοε 2015

Περιουσιολόγιο: Σοβαρά προσωπικά στοιχεία στα χέρια του κάθε τυχόντα !
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Καταθέσεις, πίνακες, ρολόγια, κοσμήματα μεγάλης αξίας, ακίνητα και κινητά περιουσιακά στοιχεία, τα «πάντα όλα» να το πούμε λαϊκά, θα πρέπει να δηλώνουν οι φορολογούμενοι στο νέο ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο που έρχεται με νομοσχέδιο, μέσα στο Δεκέμβριο προς ψήφιση στη Βουλή.

Στο ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο θα πρέπει να δηλώνονται μεταξύ άλλων ακίνητα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αυτοκίνητα, δίκυκλα, αεροσκάφη, μετοχές, καταθέσεις σε τράπεζες του εσωτερικού και εξωτερικού, σκάφη αναψυχής, αμοιβαία κεφάλαια, εταιρικά μερίδια, κινητά μεγάλης αξίας, όπως έργα τέχνης, κοσμήματα, συλλογές σπανίων αντικειμένων, τραπεζικοί λογαριασμοί ακόμη και άλογα. 

Τα στοιχεία του καθενός θα είναι ανά πάσα στιγμή υποψήφια προς χακάρισμα και επίδοξοι εγκληματίες θα ξέρουν που να χτυπήσουν! 

Το περιουσιολόγιο θα εφαρμοστεί πρώτη φορά παγκοσμίως στην Ελλάδα, με σκοπό να εφαρμοστεί μετά και αλλού, και φέρνει μαζί του νέους -πραγματικά δυσβάσταχτους- φόρους!!! 

Υπό κανονικές συνθήκες ίσως να πετύχαινε! 
Το πόθεν έσχες είναι απαραίτητο όπως και τα μέτρα καταπολέμησης της φοροδιαφυγής. 
Πρώτα όμως πρέπει να απλοποιηθεί το φορολογικό και να πέσουν οι φόροι, να ενισχυθούν οι εξαγωγές, να ανανήψει οικονομικά η χώρα και τότε να καθιερωθεί αυστηρός έλεγχος για όλους. Η μείωση των φόρων θα μειώσει την φοροδιαφυγή!


πηγή