19 Οκτ 2015

ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ !




ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ "ΚΛΕΜΜΕΝΑ" ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 60% ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ
ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Το “μεγάλο κόλπο” της κυβέρνησης για να εξουδετερώσει την απειλή των μαζικών αγωγών αποκάλυψε μάλλον άθελά του ο υπουργός Δικαιοσύνης Χ.Αθανασίου σε συνομιλία που είχε με δικαστές κατά την διάρκεια του εορτασμού του Αγίου Διονυσίου, εορτή των δικαστών.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε:

• Για τα αναδρομικά θα υπογραφεί στην κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Εθνικής Άμυνας,Δικαιοσύνης και Οικονομικών η οποία θα προσδιορίζει το ΠΟΤΕ θα αρχίσουν να δίνονται αναδρομικά σε δόσεις
Σίγουρα από το 2016 και μετά. Δεν θα λέει όμως το ΠΟΣΑ αναδρομικά θα δοθούν. Κι εδώ είναι το μυστικό.

• Ο κ.Αθανασίου φέρεται να έχει πει σε συνομιλία του με δικαστές ότι η κυβέρνηση προσανατολίζεται να επιστρέψει σε δόσεις μόνο το 50% των αναδρομικών !

Επιφυλάχθηκε να τους ενημερώσει μετά από επικοινωνία που είπε ότι θα έχει με τον πρωθυπουργό. Μέχρι στιγμής τέτοια ενημέρωση δεν έχει υπάρξει.

Γιατί κάνουμε λόγο για “μεγάλο κόλπο”; γιατί η επιστροφή στους μισθούς του 2012 , επιστρέφει στην τσέπη των στρατιωτικών πολύ λίγα χρήματα.

Η κυβέρνηση όμως θέλει να Παρουσιάζει τους στρατιωτικούς στην υπόλοιπη κοινή γνώμη ως “προνομιούχους” που πήραν πίσω πολλά λεφτά για να πλήξει έτσι την εκτίμηση με την οποία τους περιβάλλει η κοινωνία.

πηγή: espekm.gr