26 Αυγ 2015

ΟΛΑ, για τη μάχη της καρέκλας…
Αυτή η χώρα, τελικά εκείνο που…. «παράγει» σε αφθονία ΟΧΙ για να επιζήσει, αλλά για να ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ, είναι τα ΚΟΜΜΑΤΑ και οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ


Άσχημες, ΚΑΚΙΕΣ «φύτρες», «σπόροι» όλο ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ για τον λαό της… 

Τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, και πάμε σε εκλογές για ακόμα μια φορά, αν και η «ακριβής ημερομηνία» τους ΔΕΝ έχει ακόμα αποφασιστεί.

Ωστόσο, οι «κοκορομαχίες» και οι μεγάλοι λόγοι (για να μην τους πω αλλιώς) είναι σε καθημερινή βάση.

ΟΛΑ, για τη μάχη της καρέκλας…

Που το άκουσα το πιο κουφό ρε αδέλφια; Πάμε λέει σε εκλογές, για να «αποκτήσει η χώρα ισχυρή κυβέρνηση».

Εδώ κλαίμε, γελάμε, ουρλιάζουμε, που έχουν το ΘΡΑΣΟΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.

Αν τα βάλουμε κάτω τα πράγματα, ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις μέχρι σήμερα, φρόντιζαν να είναι «ισχυρές» ΟΧΙ για την ΕΛΛΑΔΑ, αλλά για την πάρτη τους, για το φαγοπότι τους, για το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ…

Μήπως δεν είναι έτσι; ΤΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΖΑΜΕ;

Ότι έκαναν το έκαναν για εκείνους, και ΟΧΙ για την ΕΛΛΑΔΑ. Και τώρα πάμε ΠΑΛΙ σε εκλογές τη στιγμή που η χώρα είναι ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ, τη στιγμή που ένα σωρό δεινά ταλαιπωρούν τους Έλληνες. Που ΟΛΑ είναι ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ και έρχεται ένας δύσκολος, ΕΦΙΑΛΤΙΚΟΣ χειμώνας.
ΟΛΟΙ αυτοί τα χαβάδια τους, εκλογές. Και τα κανάλια τους, φυσικά θα μας ΠΡΗΞΟΥΝ με τις «ενημερωτικές» εκπομπές τους από τις οποίες θα περάσει ο κάθε ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ, το κάθε ΛΑΜΟΓΙΟ που κανονικά θα έπρεπε σήμερα να είναι Φυλακή, και όχι να διεκδικεί την ψήφο μας.

θα περάσουν οι ΙΔΙΟΙ και οι ΙΔΙΟΙ, οι ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΙ (άπειρες φορές) και ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ, ΟΛΟΙ αυτοί που έφεραν την Ελλάδα και τους Έλληνες σε αυτά τα χάλια.


Τελικά σε αυτή τη χώρα, τα καλύτερα «παιχνίδια», είναι τα εκλογικά. Οι πολιτικοί τα παίζουν και εμάς μας παίρνει ο ύπνος.


ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ…….


Βασίλης Τσούγκαρης