14 Ιουλ 2015

Οι Γάλλοι μαζεύουν υπογραφές για «Germanexit» !




ΣΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ

«
Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο υπουργός Οικονομικών της, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, θέλουν να θάψουν το Ευρωπαϊκό Όραμα. 
Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να το κάνουν


Η δημιουργία της ΕΕ και το κοινό νόμισμα έχει ως βάση την αλληλεγγύη μεταξύ των λαών, των χωρών και των οικονομιών.

Κάθε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένω
σης και της ομάδας του κοινού νομίσματος επωφελήθηκε από την αλληλεγγύη των άλλων για την ανάπτυξη.

Υπογράψτε την αίτηση ζητώντας την απομάκρυνση της Γερμανίας από το Ευρώ»  (http://germanexit.wesign.it/fr)

Συγκεκριμένα, γαλλόφωνοι Ευρωπαίοι αποφάσισαν να μαζέψουν υπογραφές, για να βγάλουν την Γερμανία από την ευρωζώνη! 
Με μια πρωτοφανή, διαδικτυακή επιστολή, ευρωπαίοι πολίτες, ζητούν από τους ευρωπαίους πολίτες, να βάλουν την υπογραφή τους για ένα Germanexit αφού όπως αναφέρουν στο κείμενο της επιστολής, θεωρούν την Γερμανική στάση, ντροπή για τα Ευρωπαϊκά ιδεώδη.

Όπως αναφέρεται:

«Αυτή την Κυριακή, 12 του Ιουλίου 2015 υπό την πίεση των Γερμανών , το Eurogroup κάλεσε την επιστροφή των «οργάνων» ( η τρόικα που σχηματίζεται από το ΔΝΤ , ΕΕ και ΕΚΤ ) στην Αθήνα και ζήτησε παράδοση ενός μέρους της εθνικής κυριαρχίας για να διευκολυνθεί η παρακολούθηση των εργασιών των διεθνών θεσμών και το δικαίωμα να επιθεωρούν οι θεσμοί την διαδικασία μεταρυθμίσεων. Έτσι για τη γερμανική κυβέρνηση , η Ελλάδα θα είναι σαν μια μικρή γερμανική αποικία».

Ενώ παράλληλα απευθύνει κάλεσμα στους άλλους Ευρωπαίους πολίτες:

«Εμείς οι Ευρωπαίοι όλων των γενεών καλούμε για διακοπή της καταστροφικής πορείας. Το μέλλον των 500 εκατομμυρίων Ευρωπαίων δεν μπορεί να ληφθεί ενώ είναι όμηροι των επικίνδυνων δογμάτων της γερμανικής κυβέρνησης που θέλει οπωσδήποτε να ταπεινώσει την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό για να τιμωρηθούν επειδή δεν έχουν ψηφίσει (στο δημοψήφισμα) όπως θα ήθελαν οι Γερμανοί.

Πρέπει να αρνηθούμε απειλές, όπως αυτές που εκφράστηκαν από τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών κατά τη διάρκεια της ευρωπαϊκής συνόδου κορυφής του Σαββάτου
.
Χωρίς γερμανοφοβία, για να δείξουμε στην Άνγκελα Μέρκελ ότι η Ευρώπη είναι ενωμένη !»

Δείτε πληροφορίες ΕΔΩhttp://germanexit.wesign.it/fr