19 Μαρ 2015

Προετοιμασία Φεστιβάλ "ΜΑΤΑΛΑ 2015" (Υγειονομική κάλυψη)
ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ "ΜΑΤΑΛΑ 2015", ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΙΣΤΟΥ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΩΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΟΙΡΩΝ

Πολύ σημαντική η σύσκεψη που έγινε την Τετάρτη 18 Μαρτίου
το απόγευμα, παρουσία του κου Μαρκάκη Μανώλη αρχηγού του Σώματος Σαμαρειτών Π.Τ. ΕΕΣ Μοιρών και του κου Πατεράκη Άγγελου, Ά υπαρχηγού του Π.Τ. ΕΕΣ Μοιρών, με μέλη της οργανωτικής επιτροπής του φετινού φεστιβάλ Ματάλων.

Συζητήθηκε η ασφάλεια και η υγειονομική κάλυψη επί 24ώρου βάσεως του χώρου διεξαγωγής του φεστιβάλ με όλες τις λεπτομέρειες.

Υπόψη ότι το τμήμα των εθελοντών ερυθροσταυριτών Μεσσαράς αναλαμβάνει κάθε χρόνο το μεγαλύτερο βάρος της υγειονομικής κάλυψης του φεστιβάλ, συνεπικουρούμενο και από μέλη του σώματος από όλες σχεδόν της περιοχές της Κρήτης !
 
Η οργάνωσή τους, η παρουσία τους και η άψογη εκτέλεση των καθηκόντων τους, αν και εθελοντές, έχει αποσπάσει τα εύσημα οργανωτών και επισκεπτών ήδη από τις προηγούμενες χρονιές!