31 Αυγ 2015

Με ύποπτο σχέδιο τα «ποτάμια» των λάθρο στις ελληνικές ακτές
ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ . . ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΛΟΓΩ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ !


Φαρμακονήσι: 20 μόνιμοι κάτοικοι, 800 Σύριοι πρόσφυγες


Το ένα τέταρτο του πληθυσμού της Λέσβου είναι ξένοι λαθρομετανάστες


Την απροκάλυπτη συνεργασία της τουρκικής Ακτοφυλακής η οποία προωθεί τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, την αναλγησία των Τούρκων διακινητών και το σκηνικό χάους που επικρατεί στο αφύλακτο Αιγαίο περιγράφουν καταγγελίες λιμενικών.

Οι συγκλονιστικές τους διηγήσεις περιγράφουν όλο εκείνο το πλαίσιο στο οποίο γίνονται οι εισβολές των λαθρομεταναστών, οι οποίοι είναι δασκαλεμένοι έτσι ώστε με την εμφάνιση των σκαφών του Λιμενικού να σκίζουν τη βάρκα τους προκειμένου να πραγματοποιούνται αναγκαστικές διασώσεις.

Αυτή τη στιγμή το ένα τέταρτο του πληθυσμού της Λέσβου είναι ξένοι λαθρομετανάστες !


Συνολικά στους 11.000 ανέρχονται οι λαθρομετανάστες που έχουν κάνει απόβαση στο νησί, δημιουργώντας μια βίαιη ανατροπή συσχετισμών στον πληθυσμό για πρώτη φορά μετά το 1941 με την εισβολή των Γερμανών στην Ελλάδα!


Από τους λαθρομετανάστες το 90% είναι μουσουλμάνοι και νέοι μέχρι 30 ετών
Πρόκειται για μια αθρόα «μετακίνηση» ενός τεράστιου ανθρώπινου δυναμικού, νεαρού κυρίως στην ηλικία προς τα εδάφη της ΕΕ, με σκοπό την εθνολογική αλλοίωσή της.

Την ίδια στιγμή, βαλκανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι μεταναστευτικές ροές σε αυτόν τον τομέα χρηματοδοτούνται από ύποπτες οργανώσεις, δηλώνοντας ότι το κόστος της μεταφοράς των λαθρομεταναστών προς την Ευρώπη μέσω της θάλασσας στοιχίζει από 3 χιλιάδες έως και 11.000 ευρώ.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η κατάσταση όχι μόνο δεν αναμένεται να διορθωθεί αλλά θα χειροτερεύσει.

Το όλο σκηνικό θυμίζει παράσταση τσίρκου με την Ελλάδα να διακωμωδείται συνεχώς και να έχει μετατραπεί σε πραγματικό περίγελο.

Και μέσα σε όλα αυτά βέβαια η Άγκυρα ζητά μετ΄ επιτάσεως την ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα για τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς που η ίδια προωθεί στέλνει.