11 Αυγ 2015

ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Τα πράγματα δεν είναι όσο απλά φαίνονται ειδικά σε εποχές δύσκολες

Πίσω από το επεισόδιο στην Κάλυμνο, όπου λαθρομετανάστες που κατέκλυσαν το νησί επιχείρησαν να περάσουν στο αντάρτικο και να κατεβάσουν την ελληνικά Σημαία έξω από το Λιμεναρχείο, εκτιμάται ότι μπορεί να κρύβεται υποκίνηση στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σχεδιασμού αποσταθεροποίησης!

Ανάλογα περιστατικά έχουν συμβεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας από Τούρκους, Αλβανούς και Γερμανούς τις τελευταίες ημέρες.

Συγκεκριμένα πριν από μία εβδομάδα στο Ναύπλιο, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της πόλης, δύο άτομα, ένας 21χρονος και μία 19χρονη, καθώς και τρεις αλλοδαποί, δύο 21χρονοι υπήκοοι Αλβανίας και ένας 22χρονος υπήκοος Πολωνίας, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσαν από ιστό ελληνική σημαία και την έκαψαν.

Επίσης πρόσφατα τέσσερις «τουρίστες», ένας Τούρκος και 3 Γερμανοί, συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτόφωρου στην περιοχή Γουριά της Κέρκυρας, όπου διέμεναν, όταν στις αποσκευές τους βρέθηκε η ελληνική σημαία, που νωρίτερα είχαν κατεβάσει από το Ενετικό φρούριο.

Όλα αυτά δεν θεωρούνται «αθώα» περιστατικά, όπως κάποιοι θέλουν να τα εμφανίσουν, αλλά πιθανότατα πρόκειται για ένα οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας που εκπορεύεται από ξένα κέντρα.

Σε νησιά, όπως η Κάλυμνος, η Κως, η Λέσβος, οι λαθρομετανάστες έχουν φτάσει στο 1/3 του μόνιμου πληθυσμού. Πολλοί μάλιστα εξ αυτών είναι οπλισμένοι με μαχαίρια (όπως αυτό που βρήκε στην κατοχή τους ο αστυνομικός), πιθανώς και με όπλα.

Πριν από μερικές ημέρες υπήρξε πληροφορία πώς λαθρομετανάστες άνοιξαν πυρ κατά του στρατιωτικού φυλακίου στο Φαρμακονήσι, ωστόσο η πληροφορία αυτή διαψεύστηκε από το ΓΕΣ.

Αναρωτήθηκε κανείς απ’ αυτούς που έσπευσαν να καταδικάσουν χθες τον αστυνομικό που έσπρωξε τους λαθρομετανάστες το θα συμβεί οι χιλιάδες που βρίσκονται στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου εξεγερθούν εναντίον των κατοίκων; Ποιος θα τους προστατεύσει;